Annulering

Annulering Edel Grass U14 Talent Tournament ‘20

Beste voetbalvrienden,

Het spijt ons u en jou te moeten inlichten dat de 6e editie van het Edel Grass U14 Talent Tournament op 27 juni 2020 niet doorgaat.

Afgelopen week heeft de overheid afgekondigd dat er tot 1 september 2020 geen evenementen mogen worden gehouden. Hoewel de jeugd (U14) de training weer mag oppakken, moeten zij een afstand van 1,5 meter in acht nemen. Officiële wedstrijden zijn tot 1 september niet toegestaan.

Het doet ‘pijn’ dit te moeten melden. Net als u en jou keken wij erg uit naar het toernooi met wederom kwalitatief sterke teams en de 2 debutanten (AJAX en Fulham FC), maar het is niet anders. Onze ‘pijn’ valt uiteraard in het niet bij de pijn die geleden wordt bij de patiënten en nabestaanden die door het COVID-19 zijn getroffen.

Wij zijn vooral dankbaar voor iedereen in de zorg en al die mensen die ons land draaiende houden in deze moeilijke tijd. Zij verdienen alle ruimte om hun werk goed te kunnen doen. Wij wensen iedereen die geraakt is of wordt door het virus, veel sterkte.

Hoewel er op dit moment nog helemaal niets valt te zeggen hoe de competities na 1 september zullen gaan verlopen, hebben wij al wel voorzichtig gekeken naar 2021. Wij hebben voor de volgende editie een voorlopige datum gekozen van 26 juni 2021.

Blijf voorlopig thuis, blijf gezond en blijf samen sterk!

Een sportieve groet,

Namens Commissie EDEL Grass U14-Talent Tournament

  • © Copyright Edel Grass U14 Talent Tournament
  • Privacybeleid
  • Cookies