Nog tot het Edel Grass U14 Talent Tournament

Het toernooi

Deelnemende teams 2024

Trots kunnen wij melden dat onderstaande teams deelnemen aan het Edel Grass U14 Talent Tournament. Dit overzicht wordt binnenkort aangevuld met meer deelnemers.

Algemene informatie

Complex / accommodatie

De velden van Sportclub Genemuiden zijn gelegen aan de Sportlaan 2B, 8281 CM te Genemuiden.

Parkeergelegenheid

Graag verzoeken wij u bij het parkeren van uw voertuig de parkeerinstructies op te volgen en uw voertuig in de hiervoor bestemde vakken te parkeren.

E.H.B.O.

Gedurende de gehele dag zullen gediplomeerde EHBO’ers en gediplomeerde (sport-)fysiotherapeuten aanwezig zijn.

Toernooisecretariaat

Het toernooisecretariaat is gedurende de gehele dag gevestigd in de hoofdbestuurskamer.

Hoofdjeugdopleiding & Scouting

Officiële afgevaardigden van de deelnemende teams kunnen zich gedurende de dag melden in de hoofdbestuurskamer. Hier zijn tevens de spelerslijsten van de deelnemende teams af te halen. Opmerking: t.a.v. de scouts, gelieve de spelers niet direct te benaderen zonder voorafgaand overleg met de leider/trainer van de desbetreffende speler.

Algemeen telefoonnummer

Gedurende de hele dag kunt u voor dringende zaken telefonisch contact opnemen met Jan Pleijsier (organisator). T: 06 – 53219313. Hiernaast zullen gedurende de hele dag minstens 2 organisatoren aanwezig zijn in de hoofdbestuurskamer.

Openingsceremonie en prijsuitreiking

Alle deelnemende verenigingen dienen aanwezig te zijn bij zowel de openingsceremonie als ook bij de prijsuitreiking. De prijsuitreiking zal direct na afloop van de finalewedstrijd plaatsvinden.

Lunch

Voor de deelnemende verenigingen wordt een lunch beschikbaar gesteld (lunchtijden staan vermeld in het programmaboekje).

Glaswerk

Het toernooisecretariaat verzoekt u allen dringend geen glaswerk mee te nemen naar de speelvelden. Indien u uw consumptie wilt nuttigen buiten de kantine vragen wij u het glaswerk in te ruilen voor plastic.

Toernooi commissie

In alle gevallen waarin het reglement niet voorziet beslist de toernooi commissie.

Toernooi reglement

Artikel 1 Spelregels

De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële spelregels veldvoetbal K.N.V.B.

Artikel 2 Scheidsrechters

De wedstrijden staan onder leiding van erkende scheidsrechters van de K.N.V.B. en Sportclub Genemuiden.

Artikel 3 Assistent-scheidsrechters

De organisatie zorgt zelf voor assistent-scheidsrechters (grensrechters).

Artikel 4 Leeftijdsgrenzen

Voor deelname aan het toernooi gelden de K.N.V.B. leeftijdsgrenzen 2024/2025. De deelnemers van amateurverenigingen dienen geboren te zijn tussen 01-07-2009 en 31-12-2010 (of later). De deelnemers van Betaalde Voetbal Organisaties en internationale teams dienen geboren te zijn tussen 01-01-2011 en 31-12-2011 (of later). Betaalde Voetbalorganisaties en internationale teams mogen ook dispensatiespelers meenemen die geboren zijn in 2010. Er mogen maximaal 2 dispensatiespelers in het veld staan.

Artikel 5 Tijdstip van aanvang

Voor alle teams geldt dat zij minstens 30 minuten voor aanvang van de centrale opening (welke plaatsvindt om 09:15 uur) aanwezig dienen te zijn en zich hebben aangemeld bij het toernooisecretariaat. Met betrekking tot de wedstrijden, wordt van de teams verwacht dat zij uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd bij het veld aanwezig zijn.

Artikel 6 Afwezig tijdens wedstrijd

Indien een deelnemer, om welke reden dan ook, afwezig is tijdens de wedstrijdduur is het toernooisecretariaat genoodzaakt de afwezige deelnemer een 0-3 verlies aan te dragen.

Artikel 7 Spelerslijsten

Iedere vereniging wordt verzocht ruim voor (uiterlijk 29 juni 2024) aanvang van het toernooi, een spelerslijst voorzien met corresponderend rugnummer, naam en geboortedatum te mailen naar info@u14talenttournament.com.

Artikel 8 Startsignaal

Alle wedstrijden worden door middel van een centraal beginsignaal gestart en op aangeven van de scheidsrechter geeindigd. Door middel van de toss wordt bepaald welk team aftrapt. Het ‘thuisspelend’ team speelt vanaf de kant die het dichts bij het toernooisecretariaat is gelegen.

Artikel 9 Wedstrijdduur

Iedere wedstrijd duurt 20 minuten aaneengesloten. Dat wil zeggen dat tijdens de wedstrijd niet van helft gewisseld wordt. De organisatie behoudt het recht om wijzigingen op de wedstrijdduur door te voeren als omstandigheden of invloeden van buitenaf (weer) hier om vragen.

Artikel 10 Aantal wissels per wedstrijd

Het is toegestaan om tijdens de wedstrijd maximaal 6 spelerswissels door te voeren.

Artikel 11 Eindstand

Indien er in een poule 2 of meer teams qua punten gelijk eindigen beslist respectievelijk:

  1. Het doelsaldo;
  2. Het onderlinge resultaat;
  3. De meeste doelpunten voor;
  4. Een strafschoppenserie (elk 3, daarna ‘‘om en om’’).

Mochten de finalewedstrijden uitlopen op een gelijkspel dan worden door beide teams 3 strafschoppen genomen. Is de stand na deze nog gelijk, dan dient ‘’om en om’’ een strafschop genomen te worden totdat de beslissing valt.

Artikel 12 Gele & rode kaarten

Indien een speler een rode kaart krijgt is deze uitgesloten voor de eerstvolgende wedstrijd. Twee gele kaarten tijdens het toernooi en elke volgende gele kaart betekent eveneens uitsluiting van één wedstrijd.

Opmerking: De wedstrijdleiding kan tot zwaardere sancties over gaan, afhankelijk van het vergrijp.

Artikel 13 Beoordeling individuele prijzen

Aan het eind van de dag wordt besloten welke speler de EDEL Grass Best Player Award verdient. De beoordeling wordt door (oud) 1e selectiespelers van Sportclub Genemuiden gedaan. De beoordeling van de Sport-inn Best Keeper Award wordt door de keepertrainers van Sportclub Genemuiden gedaan. Het team dat de Fair Play Award verdient, wordt door de scheidsrechters aangewezen. De Topscoorder van het toernooi wordt gebaseerd op de uitslagen registratie (inclusief doelpuntenmakers).

Artikel 14 Tenue

Van de deelnemende verenigingen wordt verwacht dat zij zowel over een thuis tenue als uit tenue beschikken tijdens het toernooi. Het ‘uitspelende’ team speelt in de uit tenues als blijkt dat de (thuis)tenues van het beide teams teveel op elkaar lijken. Van de deelnemende verenigingen wordt verwacht dat het rugnummer van zowel het thuis tenue als het uit tenue correspondeert met één en dezelfde speler.

Artikel 15 Kleedruimte

Alle deelnemende verenigingen ontvangen bij ontvangst een sleutel van hun kleedruimte die geregistreerd wordt met naam en telefoonnummer van de verantwoordelijke leider/trainer. Er wordt verwacht dat na afloop van het toernooi, de kleedruimte netjes wordt achtergelaten en de sleutel wordt ingeleverd bij het toernooisecretariaat. Mocht er schade geconstateerd worden in de kleedkamer dan zal de rekening ten koste komen van het team dat in de kleedkamer heeft gezeten.

Artikel 16 Inspeelveld

Gedurende de dag kunnen de verschillende oefenstroken en de velden 2 en 4 worden gebruikt voor de warming-up. Deze staan op de plattegrond weergegeven die u van de organisatie ontvangen heeft.

Artikel 17 Aansprakelijkheid

Sportclub Genemuiden en de organisatie van het EDEL Grass U14 -Talent Tournament kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissing en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen van spelers en/of leiders. De mogelijkheid wordt geboden om gebruik te maken van een kluisje om waardevolle spullen in op te bergen.

Scheidsrechters

Binnenkort vindt u hier een overzicht van de scheidsrechters die het toernooi zullen begeleiden.

Accommodatie

Het Edel Grass U14 Talent Tournament is ontstaan vanuit een aantal betrokken personen bij Sportclub Genemuiden. Vanuit traditie wordt dit toernooi gespeeld op de moderne accommodatie van deze club, nl. Sportpark de Wetering. Het sportpark is uitgerust met alle faciliteiten die nodig zijn om dit toernooi tot een succes te maken, van een uitstekende verzorgingsruimte tot smakelijke catering.

Sportpark de Wetering
  • © Copyright Edel Grass U14 Talent Tournament
  • Privacybeleid
  • Cookies